Perceptions of dairy cow–handling situations:A comparison of public and industry samples
Publiceringsår
2024
Upphovspersoner
Robbins, Jesse; Proudfoot, Kathryn; Strand, Elizabeth; Hemsworth, Lauren; Coleman, Grahame; Hemsworth, Paul; Skuse, Jeremy; Krawczel, Peter; Van Os, Jennifer
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Krawczel Peter
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
107
Nummer
1
Sidor
527-541
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Djursvetenskap, mjölkproduktlära
Publiceringsland
Förenta staterna (USA)
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.3168/jds.2023-23496
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja