undefined

Perceptions of dairy cow–handling situations:A comparison of public and industry samples

Publiceringsår

2024

Upphovspersoner

Robbins, Jesse; Proudfoot, Kathryn; Strand, Elizabeth; Hemsworth, Lauren; Coleman, Grahame; Hemsworth, Paul; Skuse, Jeremy; Krawczel, Peter; Van Os, Jennifer

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Krawczel Peter

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Journal of Dairy Science

Volym

107

Nummer

1

Sidor

527-541

Publikationsforum

60102

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Djursvetenskap, mjölkproduktlära

Publiceringsland

Förenta staterna (USA)

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3168/jds.2023-23496

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja