Educational material for processing of meat sausage and a vegan analogue
Publiceringsår
2023
Upphovspersoner
Laitila, Tiina; Kumpulainen, Juuso; Kauppila, Niina; Wirtanen, Gun
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
FackligUKM:s publikationstyp
D3 Artikel i en yrkesinriktad konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Konferens
International Congress of Meat Science and Technology
Förläggare
ICoMST
Volym
1
Sidor
768 - 769
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övrig naturvetenskap; Övrig teknik och teknologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Italien
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja