undefined

Controlling bacterial spoilage in both vegan and meat-based products

Publiceringsår

2023

Upphovspersoner

Wirtanen, Gun; Laitila, Tiina; Kumpulainen, Juuso

Organisationer och upphovspersoner

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kumpulainen Juuso

Laitila Tiina

Wirtanen Gun Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Facklig

UKM:s publikationstyp

D3 Artikel i en yrkesinriktad konferenspublikation

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens redaktörer

Komes, Draženka; Vidaček Filipec, Sanja; Voučko, Bojana

Konferens

International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists

Förläggare

Croatian Society of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists

Sidor

68–70

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Fördröjd öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Växtbiologi, mikrobiologi, virologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Kroatien

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja