Controlling bacterial spoilage in both vegan and meat-based products
Publiceringsår
2023
Upphovspersoner
Wirtanen, Gun; Laitila, Tiina; Kumpulainen, Juuso
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
FackligUKM:s publikationstyp
D3 Artikel i en yrkesinriktad konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Moderpublikationens redaktörer
Komes, Draženka; Vidaček Filipec, Sanja; Voučko, Bojana
Konferens
International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Förläggare
Croatian Society of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Sidor
68–70
ISSN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Fördröjd öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Växtbiologi, mikrobiologi, virologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Kroatien
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja