undefined

Development and properties of functional yoghurt enriched with postbiotic produced by yoghurt cultures using cheese whey and skim milk

Publiceringsår

2023

Upphovspersoner

Sadighbathi, Sepideh; Amiri, Saber; Saris, Per E. J.; Yousefvand, Amin

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Yousefvand Amin

Saris Per E. J.

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Frontiers in Microbiology

Volym

14

Publikationsforum

70489

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Publiceringsavgift för öppen tillgång €

2472

Betalningsår för den öppen tillgång publiceringsavgiften

2023

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Jordbruksvetenskap

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Schweiz

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3389/fmicb.2023.1276268

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja