Development and properties of functional yoghurt enriched with postbiotic produced by yoghurt cultures using cheese whey and skim milk
Publiceringsår
2023
Upphovspersoner
Sadighbathi, Sepideh; Amiri, Saber; Saris, Per E. J.; Yousefvand, Amin
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
14
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY
Publiceringsavgift för öppen tillgång €
2472
Betalningsår för den öppen tillgång publiceringsavgiften
2023
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper; Jordbruksvetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Schweiz
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.3389/fmicb.2023.1276268
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja