undefined

Antifungal peptides from faba bean flour fermented by Levilactobacillus brevis AM7 improve the shelf-life of composite faba-wheat bread

Publiceringsår

2023

Upphovspersoner

Verni, Michela; Wang, Yaqin; Clement, Heliciane; Koirala, Prabin; Rizzello, Carlo Giuseppe; Coda, Rossana

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Clement Heliciane

Koirala Prabin

Coda Rossana

Wang Yaqin

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

407

Artikelnummer

110403

Publikationsforum

58451

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.ijfoodmicro.2023.110403

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja