undefined

Microbiological quality and safety of vacuum-packaged white-tailed deer meat stored at 4 °C

Publiceringsår

2023

Upphovspersoner

Sauvala, Mikaela; Johansson, Per; Björkroth, Johanna; Fredriksson-Ahomaa, Maria

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Björkroth Johanna

Fredriksson-Ahomaa Maria

Sauvala Mikaela

Johansson Per

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

390

Artikelnummer

110110

Publikationsforum

58451

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY NC ND

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.ijfoodmicro.2023.110110

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja