undefined

Hocus-pocus tricks and moral progressions:The emerging meanings of cultured meat in online news comments

Publiceringsår

2023

Upphovspersoner

Ryynänen, Toni; Toivanen, Anni Ilona

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Toivanen Anni Ilona

Ryynänen Toni

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food, Culture, and Society

Volym

26

Nummer

3

Sidor

591-620

Publikationsforum

56267

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga samhällsvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1080/15528014.2022.2027688

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja