Lipid oxidation in cooked pork meat sausages as affected by natural antioxidant combinations
Publiceringsår
2019
Upphovspersoner
Keto, Liisa; Mäkinen, Sari¨; Seppä, Laila; Puolanne, Eero; Mäki, Maarit
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
FackligUKM:s publikationstyp
D3 Artikel i en yrkesinriktad konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Proceedings of International Congress of Meat Science and Technology
Konferens
International Congress of Meat Science and Technology
Förläggare
Digicomst
Volym
2019
Sidor
2 p.
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja