undefined

Lipid oxidation in cooked pork meat sausages as affected by natural antioxidant combinations

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Keto, Liisa; Mäkinen, Sari¨; Seppä, Laila; Puolanne, Eero; Mäki, Maarit

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Mäki Maarit Orcid -palvelun logo

Mäkinen Sari

Keto Liisa Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Facklig

UKM:s publikationstyp

D3 Artikel i en yrkesinriktad konferenspublikation

Publikationskanalens uppgifter

Konferens

International Congress of Meat Science and Technology

Förläggare

Digicomst

Volym

2019

Sidor

2 p.

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja