The current status and future expectations in industrial production of lactic acid by lactic acid bacteria
Publiceringsår
2013
Upphovspersoner
Taskila, Sanna; Ojamo, Heikki
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A3 Del av bok eller annat samlingsverkPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Lactic Acid Bacteria - R & D for Food, Health and Livestock Purposes
Moderpublikationens redaktörer
Kongo Marcelino
Förläggare
Artikelnummer
26
Sidor
-
ISBN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
0
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Industriell bioteknologi
Publiceringsland
Kroatien
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Okänd
DOI
10.5772/51282
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja