undefined

Essential oil compositions of different dill cultivars by GC-ITD and GC-FID

Publiceringsår

1998

Upphovspersoner

Uusitalo, Jouko S.; Sorvari, K. S.; Aflatuni, A. & Jalonen, Jorma E.

Organisationer och upphovspersoner

Uleåborgs universitet

Uusitalo Jouko

Jalonen Jorma Ensio

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikation

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Advances in Mass Spectrometry

Nummer

vol 14

Sidor

D05 THPO 120

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Förlagets internationalitet

Internationell

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Okänd

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja