Bread and Power in the "Land of No Bread" : Low-Carbohydrate Sami Diet in Transition
Publiceringsår
2014
Upphovspersoner
Kylli, Ritva Maria
Organisationer och upphovspersoner
Uleåborgs universitet
Kylli Ritva
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Nummer
2
Sidor
176-197
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Historia och arkeologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Nordmarianerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Okänd
DOI
10.1080/08003831.2014.967982
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja