undefined

Environmental best practice technologies in food industry: Membranes for fruit juice concentration

Publiceringsår

2004

Upphovspersoner

Pap, Nora; Pongrácz, Eva; Myllykoski, Liisa; Keiski, Riitta & Rektor, A.

Organisationer och upphovspersoner

Uleåborgs universitet

Pap Nora

Keiski Riitta

Pongracz Eva Orcid -palvelun logo

Myllykoski Liisa Helena

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikation

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Lappeenrannan teknillinen yliopisto

Sidor

1-8

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Förlagets internationalitet

Inhemsk

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Okänd

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja