Environmental best practice technologies in food industry: Membranes for fruit juice concentration
Publiceringsår
2004
Upphovspersoner
Pap, Nora; Pongrácz, Eva; Myllykoski, Liisa; Keiski, Riitta & Rektor, A.
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Fouling and critical flux, Theory and applications, FCF'04, June 16-18, 2004, Lappeenranta
Förläggare
Lappeenrannan teknillinen yliopisto
Sidor
1-8
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Förlagets internationalitet
Inhemsk
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Okänd
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja