undefined

Waste minimization in berry processing - Use of membrane technologies for cranberry and blackcurrant juice concentration

Publiceringsår

2005

Upphovspersoner

Pap, Nora; Pongrácz, Eva; Myllykoski, Liisa & Keiski, Riitta L.

Organisationer och upphovspersoner

Uleåborgs universitet

Pap Nora

Keiski Riitta

Pongracz Eva Orcid -palvelun logo

Myllykoski Liisa Helena

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikation

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Förlagets internationalitet

Inhemsk

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Okänd

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja