undefined

How do trendy diets emerge?:an exploratory social media study on the low-carbohydrate diet in Finland

Publiceringsår

2023

Upphovspersoner

Jauho, Mikko; Pääkkönen, Juho; Isotalo, Veikko; Pöyry, Essi; Laaksonen, Salla-Maaria

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Pöyry Essi

Pääkkönen Juho

Jauho Mikko

Laaksonen Salla-Maaria

Isotalo Veikko

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food, Culture, and Society

Volym

26

Nummer

2

Sidor

344-369

Publikationsforum

56267

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY NC ND

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY NC ND

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga samhällsvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1080/15528014.2021.1971436

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja