undefined

Food self-provisioning: A review of health and climate implications

Publiceringsår

2023

Upphovspersoner

Suomalainen, Milla Melina; Hohenthal, Johanna; Pyysiäinen, Jarkko; Ruuska, Toni Pekka Kalevi; Rinkinen, Jenny; Heikkurinen, Pasi

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Pyysiäinen Jarkko

Rinkinen Jenny

Hohenthal Johanna

Suomalainen Milla Melina

Heikkurinen Pasi

Ruuska Toni Pekka Kalevi

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En översiktsartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Global Sustainability

Volym

6

Publikationsforum

88488

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Miljövetenskap

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1017/sus.2023.6

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja