undefined

Gelation of cereal β-glucan after partial dissolution at physiological temperature:Effect of molecular structure

Publiceringsår

2023

Upphovspersoner

Laitinen, Miikka; Mäkelä-Salmi, Noora; Maina, Ndegwa H.

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Laitinen Miikka

Maina Ndegwa H.

Mäkelä-Salmi Noora

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Hydrocolloids

Volym

141

Publikationsforum

56255

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodhyd.2023.108722

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja