Developments in our understanding of water holding in meat
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
Puolanne, Eero
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Puolanne Eero
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A3 Del av bok eller annat samlingsverkPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
New Aspects of Meat Quality:From Genes to Ethics, Second Edition
Förläggare
Sidor
237-263
ISBN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Nederländerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/B978-0-323-85879-3.00018-0
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja