undefined

Monitoring cheese ripening by single-sided nuclear magnetic resonance

Publiceringsår

2023

Upphovspersoner

Kharbanda, Y.; Mailhiot, S.; Mankinen, O.; Urbańczyk, M.; Telkki, V.-V.

Organisationer och upphovspersoner

Uleåborgs universitet

Mankinen Otto Orcid -palvelun logo

Mailhiot Sarah

Telkki Ville-Veikko Orcid -palvelun logo

Kharbanda Yashu

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Elsevier

Nummer

3

Sidor

1586-1595

Publikationsforum

60102

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Publiceringsavgift för öppen tillgång €

3060

Betalningsår för den öppen tillgång publiceringsavgiften

2023

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenta staterna (USA)

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3168/jds.2022-22458

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja