undefined

Chemical fingerprinting of phenolic compounds in Finnish berry wines using Fourier transform ion cyclotron resonance mass spectrometry

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

Dou, Yanning; Mei, Menglan; Kettunen, Timo; Mäkinen, Marko; Jänis, Janne

Organisationer och upphovspersoner

Östra Finlands universitet

Jänis Janne Veikko

Mäkinen Marko Antero

Dou Yanning

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

383

Artikelnummer

132303

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.1016/j.foodchem.2022.132303

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja