Implementation of food education in school environments improves pupils’ eating patterns and social participation in school dining
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
Laitinen, Aija L; Antikainen, Amma; Mikkonen, Santtu; Kähkönen, Kaisa; Talvia, Sanna; Varjonen, Silja; Paavola, Saila; Karhunen, Leila; Tilles-Tirkkonen, Tanja
Organisationer och upphovspersoner
Östra Finlands universitet
Talvia Sanna Sinikka
Kähkönen Kaisa Elisabet
Karhunen Leila Johanna
Tilles-Tirkkonen Tanja Ellen Sinikka
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
25
Nummer
12
Sidor
3548-3558
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Allmänmedicin, inre medicin och annan klinisk medicin
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1017/s1368980022002154
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja