undefined

Implementation of food education in school environments improves pupils’ eating patterns and social participation in school dining

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

Laitinen, Aija L; Antikainen, Amma; Mikkonen, Santtu; Kähkönen, Kaisa; Talvia, Sanna; Varjonen, Silja; Paavola, Saila; Karhunen, Leila; Tilles-Tirkkonen, Tanja

Organisationer och upphovspersoner

Östra Finlands universitet

Talvia Sanna Sinikka

Mikkonen Santtu Juhani Orcid -palvelun logo

Laitinen Aija Liisa Orcid -palvelun logo

Kähkönen Kaisa Elisabet

Karhunen Leila Johanna

Tilles-Tirkkonen Tanja Ellen Sinikka

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

25

Nummer

12

Sidor

3548-3558

Publikationsforum

65743

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Allmänmedicin, inre medicin och annan klinisk medicin

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1017/s1368980022002154

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja