Assessment of dietary exposure to heterocyclic amines based on the Korean total diet study
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
Lee, Youngsun; Lee, Ki Soo; Kim, Cho-Il; Lee, Jee-Yeon; Kwon, Sung-Ok; Park, Hyun-Mee
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Lee Youngsun
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Food additives & contaminants. Part A. Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Moderpublikationens namn
Food additives & contaminants. Part A. Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Volym
39
Nummer
3
Sidor
429-439
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Hälsovetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1080/19440049.2021.2012601
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja