Exploring sustainable food education as multi-professional collaboration between home economics and school food services
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
Janhonen, Kristiina; Elkjaer, Bente
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Janhonen Kristiina
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Volym
16
Nummer
1-2
Sidor
19-41
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Pedagogik
Publiceringsland
Indien
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1177/09734082221120101
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja