undefined

Exploring sustainable food education as multi-professional collaboration between home economics and school food services

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

Janhonen, Kristiina; Elkjaer, Bente

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Janhonen Kristiina

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

16

Nummer

1-2

Sidor

19-41

Publikationsforum

70939

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Pedagogik

Publiceringsland

Indien

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1177/09734082221120101

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja