undefined

Safety of cellobiose as a novel food pursuant to regulation (EU) 2015/2283

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA); Turck, Dominique; Bohn, Torsten; Castenmiller, Jacqueline; De Henauw, Stefaan; Hirsch-Ernst, Karen Ildico; Maciuk, Alexandre; Mangelsdorf, Inge; McArdle, Harry J.; Naska, Androniki; Pelaez, Carmen; Pentieva, Kristina; Siani, Alfonso; Thies, Frank; Tsabouri, Sophia; Vinceti, Marco; Cubadda, Francesco; Frenzel, Thomas; Heinonen, Marina; Prieto Maradona, Miguel
Visa mer

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Heinonen Marina

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En översiktsartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

EFSA Journal

Moderpublikationens namn

EFSA Journal

Volym

20

Nummer

11

Publikationsforum

75807

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

Muu lisenssi

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Italien

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.2903/j.efsa.2022.7596

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja