Biopolymer Blends of Poly(lactic acid) and Poly(hydroxybutyrate) and Their Functionalization with Glycerol Triacetate and Chitin Nanocrystals for Food Packaging Applications
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
Patel, Mitul Kumar; Hansson, Freja; Pitkänen, Olli; Geng, Shiyu; Oksman, Kristiina
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Förläggare
Volym
4
Nummer
9
Sidor
6592-6601
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Materialteknik
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenta staterna (USA)
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1021/acsapm.2c00967
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja