undefined

How Sodiation Influences the Sucralose Behavior under Electrospray Ionization Mass Spectrometry

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

Sales, Paulo; de Souza, Katia; Bezerra, Alyne; Ojala, Satu; de Oliveira, Sérgio; dos Santos, Pierre; Bara, Maria Teresa

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B1 Inlägg i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Brazilian Journal of Analytical Chemistry

Förläggare

Visao Fokka Communication Agency

Nummer

36

Sidor

116–123

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

Annan licens

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Miljöteknik

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Brasilien

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.30744/brjac.2179-3425.tn-99-2021

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja