On the baking process dynamics of wheat, Part II: A dynamical quality evaluation of wheat flour blends consisting of test millin flours from four wheat varieties each grown in three crop years in Finland, and from six imported wheats
Publiceringsår
1972
Upphovspersoner
Möttönen, Kalervo
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Möttönen Kalervo
Publikationstyp
Publikationsform
Separat verk
Målgrupp
Facklig
UKM:s publikationstyp
D4 Publicerad utvecklings- eller forskningsrapport eller -utredning
Publikationskanalens uppgifter
Journal
Technical Research Centre of Finland: Materials and Processing Technology. Publication
Förläggare
VTT Technical Research Centre of Finland
Nummer
5
ISSN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Licens för förläggarens version
Annan licens
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Maskin- och produktionsteknik; Övrig teknik och teknologi
Nyckelord
[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej