undefined

On the baking process dynamics of wheat, Part II: A dynamical quality evaluation of wheat flour blends consisting of test millin flours from four wheat varieties each grown in three crop years in Finland, and from six imported wheats

Publiceringsår

1972

Upphovspersoner

Möttönen, Kalervo

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Separat verk

Målgrupp

Facklig

UKM:s publikationstyp

D4 Publicerad utvecklings- eller forskningsrapport eller -utredning

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Technical Research Centre of Finland: Materials and Processing Technology. Publication

Förläggare

VTT Technical Research Centre of Finland

Nummer

5

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Licens för förläggarens version

Annan licens

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Maskin- och produktionsteknik; Övrig teknik och teknologi

Nyckelord

[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej