Sensory quality control:Assessment of food company employees' knowledge, attitudes, and practices
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
Onojakpor, Ogheneyoma; Tuorila, Hely; De Kock, Henrietta L.
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Tuorila Hely
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Moderpublikationens namn
Volym
37
Nummer
5
Artikelnummer
12773
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY NC
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY NC
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenta staterna (USA)
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1111/joss.12773
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja