undefined

Marination increased tyramine levels in rainbow trout fillet strips packaged under modified atmosphere

Publiceringsår

2023

Upphovspersoner

Jaaskelainen, Elina; Sade, Elina; Ronkko, Tuukka; Hultman, Jenni; Johansson, Per; Riekkola, Marja-Liisa; Bjorkroth, Johanna

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Sade Elina Orcid -palvelun logo

Hultman Jenni Orcid -palvelun logo

Bjorkroth Johanna Orcid -palvelun logo

Jaaskelainen Elina

Riekkola Marja-Liisa

Johansson Per

Ronkko Tuukka

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Microbiology

Volym

109

Publikationsforum

56257

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Storbritannien

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.fm.2022.104099

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja