undefined

Characteristics and stability of consumer food‑buying groups: the case of food circles

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

Korhonen, Kirsi; Muilu, Toivo

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Korhonen Kirsi

Muilu Toivo Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Springer Nature

Volym

103

Nummer

3

Sidor

1-35

Publikationsforum

84558

Publikationsforumsnivå

0

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Socialgeografi och ekonomisk geografi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Frankrike

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1007/s41130-022-00172-4

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja