Sugar and salt in extrusion cooking for intermediate moisture products
Publiceringsår
1984
Upphovspersoner
Vainionpää, Jukka; Rautalinna, Eeva-Kaarina; Karppinen, Riitta; Kervinen, Riitta; Linko, Pekka
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Kervinen Riitta
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Konferens
COST Seminar on the thermal processing and quality of foods
Förläggare
Elsevier
Sidor
267-271
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej