undefined

The effect of deamidation and lipids on the interfacial and foaming properties of ultrafiltered oat protein concentrates

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

Immonen, Mika J; Chandrakusuma, Angga; Hokkanen, Sanna; Partanen, Riitta; Mäkelä-Salmi, Noora; Myllärinen, Päivi

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Immonen Mika J

Mäkelä-Salmi Noora

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

LWT-Food Science and Technology

Volym

169

Artikelnummer

114016

Publikationsforum

62813

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.1016/j.lwt.2022.114016

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja