undefined

Margarine, butter, honey and vegetable oils as sources of organochlorine compounds in the Finnish diet

Publiceringsår

1986

Upphovspersoner

Moilanen, Raija; Kumpulainen, Jorma; Pyysalo, Heikki

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B1 Inlägg i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Annales agriculturae Fenniae

Volym

25

Nummer

3

Sidor

177-185

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej