undefined

Elintarvikelisäaineiden uusimmat analyysimenetelmät

Publiceringsår

1987

Upphovspersoner

Sjöberg, Anna-Maija

Abstrakt

Tulkimukseen on koottu katsaus terveydellisiltä vaikutuksiltaan tutkituimpien Suomessa sallittujen elintarvikelisäaineiden uusimmista analyysimenetelmistä, jotka ovat lähinnä nestekromatografisia (HPLC) tai ioni-kromatografisia (IC). Näillä menetelmillä voidaan määrittää seuraavat lisäaineryh-mät: säilöntäaineet, hapettumisen estoaineet, synteettiset elintarvikevärit ja makeutusaineet. Sa-keuttamis- ja hyytelöimisaineet voidaan identifioida ja määrittää kokonaisina elektroforeettisesti tai geelisuodatuskromatografisesti tai hydrolyysi- tai pyrolyysituotteista kaasukromatografisesti ja massafragmentografisesti.
Visa mer

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Separat verk

Målgrupp

Facklig

UKM:s publikationstyp

D4 Publicerad utvecklings- eller forskningsrapport eller -utredning

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita

Förläggare

VTT Technical Research Centre of Finland

Nummer

667

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Licens för förläggarens version

Annan licens

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object]

Språk

finska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej