Enzymic maceration of fruits and vegetables
Publiceringsår
1988
Upphovspersoner
Pessa, Erkki; Bailey, Michael
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A4 Artikel i en konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Journal
VTT Symposium
Moderpublikationens namn
Bioconversion of plant raw materials by microorganisms: Finnish-Soviet Seminar
Konferens
Bioconversion of plant raw materials by microorganisms
Förläggare
VTT Technical Research Centre of Finland
Nummer
88
Sidor
192-203
ISSN
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Licens för förläggarens version
Annan licens
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej