undefined

Sensory and Consumer Research Has a Role in Supporting Sustainability of the Food System

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

Knaapila, Antti

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Knaapila Antti

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B1 Inlägg i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Foods

Moderpublikationens namn

Foods

Volym

11

Nummer

13

Artikelnummer

1958

Publikationsforum

85072

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Miljövetenskap

Publiceringsland

Schweiz

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3390/foods11131958

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja