undefined

The role of pentosans in rye bread baking

Publiceringsår

1993

Upphovspersoner

Härkönen, Helena; Autio, Karin; Parkkonen, Teija; Åman, Per; Poutanen, Kaisa

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A4 Artikel i en konferenspublikation

Publikationskanalens uppgifter

Journal

EKT-sarja

Konferens

25th Nordic Cereal Congress

Förläggare

Finnish Society of Cereal Technology

Volym

930

Sidor

141-145

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej