The role of pentosans in rye bread baking
Publiceringsår
1993
Upphovspersoner
Härkönen, Helena; Autio, Karin; Parkkonen, Teija; Åman, Per; Poutanen, Kaisa
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Poutanen Kaisa
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A4 Artikel i en konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Journal
EKT-sarja
Moderpublikationens namn
The Nordic Cereal Industry in an Integrating Europe: Proceedings of the 25th Nordic Cereal Congress
Konferens
25th Nordic Cereal Congress
Förläggare
Finnish Society of Cereal Technology
Volym
930
Sidor
141-145
ISSN
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej