Comparative antioxidant potential of kefir and yogurt of bovine and non-bovine origins
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
Baniasadi, Mehdi; Azizkhani, Maryam; Saris, Per Erik Joakim; Tooryan, Fahimeh
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Saris Per Erik Joakim
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Moderpublikationens namn
Volym
59
Sidor
1307-1316
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
Muu lisenssi
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Indien
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1007/s13197-021-05139-9
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja