undefined

Review of factors affecting consumer acceptance of cultured meat

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

Pakseresht, Ashkan; Ahmadi Kaliji, Sina; Canavari, Maurizio

Organisationer och upphovspersoner

Yrkeshögskolan Novia

Pakseresht Ashkan Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Appetite

Förläggare

Academic Press

Volym

170

Artikelnummer

105829

Publikationsforum

51448

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Nationalekonomi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.appet.2021.105829

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja