undefined

Biofermentation of peas by lactic acid bacteria and fungal strains to increase the nutritional value and microbiological safety of peaproducts

Publiceringsår

1997

Upphovspersoner

Haikara, Auli; Lemola, Eija; Fredrikson, Mattias; Sandberg, Ann-Sofie; Laitila, Arja

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikation

Publikationskanalens uppgifter

Konferens

Lactic 97

Förläggare

ADRIA Normandie

Sidor

239-240

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej