Biofermentation of peas by lactic acid bacteria and fungal strains to increase the nutritional value and microbiological safety of peaproducts
Publiceringsår
1997
Upphovspersoner
Haikara, Auli; Lemola, Eija; Fredrikson, Mattias; Sandberg, Ann-Sofie; Laitila, Arja
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Laitila Arja
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Lactic acid bacteria (Lactic 97): Which strains? For which products ?
Konferens
Lactic 97
Förläggare
ADRIA Normandie
Sidor
239-240
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej