Influence of processing on the cereal dietary fibre complex: what do we know now?
Publiceringsår
1998
Upphovspersoner
Poutanen, Kaisa; Suortti, Tapani; Aura, Anna-Marja; Liukkonen, Kirsi; Autio, Karin
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
FackligUKM:s publikationstyp
D2 Artikel i ett yrkesinriktat samlingsverk (inkl. inledningsartikel som skrivits av redaktören)Publikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Functional Properties of Non-Digestible Carbohydrates, Profibre
Förläggare
Institut National de la Recherche Agronomique (INRA)
Sidor
66 - 70
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Teknisk kemi, kemisk processteknik; Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Hälsovetenskap
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej