undefined

Influence of processing on the cereal dietary fibre complex: what do we know now?

Publiceringsår

1998

Upphovspersoner

Poutanen, Kaisa; Suortti, Tapani; Aura, Anna-Marja; Liukkonen, Kirsi; Autio, Karin

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Aura Anna-Marja Orcid -palvelun logo

Poutanen Kaisa

Autio Karin

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Samlingsverk

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Facklig

UKM:s publikationstyp

D2 Artikel i ett yrkesinriktat samlingsverk (inkl. inledningsartikel som skrivits av redaktören)

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Institut National de la Recherche Agronomique (INRA)

Sidor

66 - 70

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Teknisk kemi, kemisk processteknik; Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Hälsovetenskap

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej