Finnish vegetables: Raw material for functional foods
Publiceringsår
1999
Upphovspersoner
Puupponen-Pimiä, Riitta; Kiutamo, Tuomo; Suortti, Tapani; Tapanainen, Pasi; Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A4 Artikel i en konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Agri-Food Quality II: Quality Management of Fruits and Vegetables
Moderpublikationens redaktörer
Hägg, M.; Ahvenainen, R.; Evers, A.M.; Tiilikkala, K.
Konferens
2nd International Conference on Agri-Food Quality II
Förläggare
Royal Society of Chemistry RSC
Sidor
363-365
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Miljöbioteknologi; Jordbruksbioteknologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej