undefined

Finnish vegetables: Raw material for functional foods

Publiceringsår

1999

Upphovspersoner

Puupponen-Pimiä, Riitta; Kiutamo, Tuomo; Suortti, Tapani; Tapanainen, Pasi; Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Oksman-Caldentey Kirsi-Marja Orcid -palvelun logo

Puupponen-Pimiä Riitta

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A4 Artikel i en konferenspublikation

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens redaktörer

Hägg, M.; Ahvenainen, R.; Evers, A.M.; Tiilikkala, K.

Konferens

2nd International Conference on Agri-Food Quality II

Förläggare

Royal Society of Chemistry RSC

Sidor

363-365

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Miljöbioteknologi; Jordbruksbioteknologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej