On-line monitoring of crispbread moisture content by shor-wave near infrared spectroscopy
Publiceringsår
2000
Upphovspersoner
Kemppainen, Antti; Känsäkoski, Markku; Malinen, Jouko
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A4 Artikel i en konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Near Infrared Spectroscopy: Proceedings of the 9th International Conference
Moderpublikationens redaktörer
Davies, Anthony M.C.; Giangiacomo, Roberto
Konferens
9th International Conference on Near Infrared Spectroscopy
Förläggare
NIR Publications
Sidor
371-374
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Fysik
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej