Enzymes, important formulation tools for bakers
Publiceringsår
2000
Upphovspersoner
Tenkanen, Maija; Poutanen, Kaisa; Salmenkallio-Marttila, Marjatta
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Poutanen Kaisa
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
FackligUKM:s publikationstyp
D1 Artikel i en facktidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
European Food & Drink Review
Nummer
Summer 2000
Sidor
23, 25, 27, 29
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej