Microwave-Assisted Conversion of Carbohydrates
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
Leonid M. Kustov; Alexander L. Kustov; Tapio Salmi
Organisationer och upphovspersoner
Åbo Akademi
Salmi Tapio
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En översiktsartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Teknisk kemi, kemisk processteknik
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.3390/molecules27051472
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja