undefined

Effect of biotechnological processing on phenolic compounds and antioxidativity in oats

Publiceringsår

2001

Upphovspersoner

Pihlava, J.-M.; Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Oksman-Caldentey Kirsi-Marja Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikation

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Royal Society of Chemistry RSC

Sidor

515-518

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Miljöbioteknologi; Industriell bioteknologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej