Starch based controlled release systems for probiotics
Publiceringsår
2002
Upphovspersoner
Myllärinen, Päivi; Forssell, Pirkko; Mättö, Jaana; Laitila, Arja; Saarela, Maria; Vaari, Anu; Virkajärvi, Ilkka; Aura, Anna-Marja; Poutanen, Kaisa; Mattila-Sandholm, Tiina
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Vaari Anu
Laitila Arja
Virkajärvi Ilkka
Mättö Jaana
Poutanen Kaisa
Saarela Maria
Forssell Pirkko
Myllärinen Päivi
Mattila-Sandholm Tiina
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Journal
VTT Symposium
Moderpublikationens namn
Moderpublikationens redaktörer
Kuokka, Annemari; Saarela, Maria; Mattila-Sandholm, Tiina
Konferens
The Food, GI-tract Functionality and Human Health Cluster
Förläggare
VTT Technical Research Centre of Finland
Nummer
219
Sidor
53-53
ISSN
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Licens för förläggarens version
Annan licens
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Teknisk kemi, kemisk processteknik; Jordbruksbioteknologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Hälsovetenskap
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej