Rye lignans as precursors of enterolactone

Rye lignans as precursors of enterolactone

Publiceringsår

2002

Upphovspersoner

Poutanen, Kaisa; Heinonen, Satu; Liukkonen, Kirsi-Helena; Nurmi, Tarja; Adlercreutz, Herman

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Poutanen Kaisa

Liukkonen Kirsi-Helena

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikation

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Report EUR

Konferens

European Scientific Conference on Bioactive Compounds in Plant Foods - Health Effects and Perspectives for the Food Industry

Förläggare

Office for Official Publications of the European Communities

Nummer

20061

Sidor

253-254

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej

Rye lignans as precursors of enterolactone - Forskning.fi