undefined

Development of a fermentation medium for probiotic lactobacilli and bifidobacteria

Publiceringsår

2002

Upphovspersoner

Virkajärvi, Ilkka; Vaari, Anu; Siren, N.; Mattila-Sandholm, Tiina; Saarela, Maria

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikation

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

VTT Symposium

Konferens

The Food, GI-tract Functionality and Human Health Cluster

Förläggare

VTT Technical Research Centre of Finland

Nummer

219

Sidor

62-63

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Licens för förläggarens version

Annan licens

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej