Development of a fermentation medium for probiotic lactobacilli and bifidobacteria
Publiceringsår
2002
Upphovspersoner
Virkajärvi, Ilkka; Vaari, Anu; Siren, N.; Mattila-Sandholm, Tiina; Saarela, Maria
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
B3 Icke-referentgranskad artikel i konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
VTT Symposium
Moderpublikationens namn
Konferens
The Food, GI-tract Functionality and Human Health Cluster
Förläggare
VTT Technical Research Centre of Finland
Nummer
219
Sidor
62-63
ISSN
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Licens för förläggarens version
Annan licens
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej