Mouthfeel in beverage prototypes containing beta-glucan
Publiceringsår
2003
Upphovspersoner
Lyly, Marika; Salmenkallio-Marttila, Marjatta; Suortti, Tapani; Autio, Karin; Poutanen, Kaisa; Lähteenmäki, Liisa
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Poutanen Kaisa
Publikationstyp
Publikationsform
Abstrakt
Moderpublikationens typ
Konferens
Målgrupp
Vetenskaplig
Publikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Konferens
5th Pangborn Sensory Science Symposium
Artikelnummer
P206
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej