Bee Bread as a Promising Source of Bioactive Molecules and Functional Properties:An Up-To-Date Review
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
Bakour, Meryem; Laaroussi, Hassan; Ousaaid, Driss; El Ghouizi, Asmae; Es-Safi, Imane; Mechchate, Hamza; Lyoussi, Badiaa
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
11
Nummer
2
Artikelnummer
203
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY
Publiceringsavgift för öppen tillgång €
1623
Betalningsår för den öppen tillgång publiceringsavgiften
2022
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Schweiz
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.3390/antibiotics11020203
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja